Gurutze-Berri
HOTEL ★ RESTAURANT
Gurutze-Berri Etxea, Bizardia Plaza, 7 - 20180 OIARTZUN  Tel: (0034) 943490625 - 943491037
Presentatie
Hotel ★
Restaurant
Omgeving
Fotogallerij
Contact

50ste verjaardag: 1969 - 2019

Alweer 50 jaar is het Hotel-restaurant Gurutze-Berri in handen van de familie Zapirain.

Vanaf het begin hebben we voortdurend getracht om onszelf te overtreffen, door het beste van onze kookkunsten aan te bieden, als team samen te werken en alle kennis over te dragen van generatie op generatie om op die manier de excellente kwaliteiten van onze gerechten te blijven kunnen waarborgen.

Velen die zich op ons hebben vertrouwd, hebben besloten om hun festiviteiten in Gurutze-Berri te vieren, dagen die net zo belangrijk voor hen zijn als doopsel, eerste communie, bruiloften en verjaardagen.

Maar ook velen zijn naar Gurutze-Berri gekomen simpelweg om te genieten van uitstekende a la carte gerechten in ons gezellige en aangename restaurant. In deze rustige ambiance hebben ook vele professionals belangrijke werkmaaltijden genoten.

Het is dan ook dit vertrouwen, dat al deze personen in ons hebben gehad gedurende al deze jaren, dat ertoe heeft geleid dat we ons 50-jarig bestaan hebben kunnen vieren.

En we willen het ook met u vieren, door het beste van onze service aan u aan te bieden.

Uw tafel staat gereed. Wij wachten u op.

Groeten, Xabier en Gorka Zapirain.

Het hotel-restaurant Gurutze-Berri op dit moment.

"Gurutze-berri", dat naast 4 eetzalen, slaapkamers, uitstekende parkeergelegenheden en een paradijselijke omgeving heeft, is een ideale plek om familiefeesten te vieren en waar eerbied is voor de meest veeleisende gastronomische riten.

Het hotel-restaurant Gurutze-Berri in 1960.