Gurutze-Berri
HOTEL ★ RESTAURANT
Gurutze-Berri Etxea, Bizardia Plaza, 7 - 20180 OIARTZUN  Tel: (0034) 943490625 - 943491037
Presentatie
Hotel ★
Restaurant
Omgeving
Fotogallerij
Contact

Restaurant

Een rustige plek met de beste faciliteiten en service. Zo is Gurutze Berri groot geworden en gebleven gedurende al deze jaren, waarbij we beetje bij beetje nog verdere verbeteringen hebben aangebracht, zodat we zo ver mogelijk onze beloften richting perfectie kunnen waarmaken.

Een plek waar iedere van onze professionals oog heeft voor zelfs de kleinste details, en waar u bovendien een van de meest prestigieuze keukens aantreft, onder leiding van Xabier Zapirain. Een plek waar u de mogelijkheid heeft te genieten van excellente gerechten, zoals bijvoorbeeld onze wildspecialiteiten in het jachtseizoen.

Het Hotel-restaurant Gurutze Berri beschikt tevens over een prive eetruimte voor a la carte gerechten, die diverse internationale prijzen heeft gewonnen. Daarnaast hebben we drie grote ruimtes voor alle mogelijke feestelijke gebeurtenissen.

De traditionele aankleding, air-conditioning en onafhankelijkheid van de andere eetruimtes creeren een bijzonder aangename en knusse atmosfeer in onze prive-eetruimte.

Ruimte en comfort kenmerken onze overige eetzalen, waar tussen de 20 en 300 mensen kunnen eten, waarnaast ook nog ruimte is voor dansvloer.

Ook hebben we faciliteiten op het gebied van vergaderruimtes en onze priveruimte, waar u kunt genieten van de traditionele keuken als altijd, naast innovatieve aanbevelingen, zonder onze specialiteiten in het jachtseizoen te vergeten. En dit alles in een intieme, knusse ambiance.

Excelente y amplia Terraza